همزمان با آیین پایانی نمایشگاه«از فجر تا هنر»؛
نشست تخصصی مربیان هنری کانون در رشت برگزارشد
همزمان با آیین پایانی نمایشگاه آثار تجسمی «از فجر تا هنر»، نشست تخصصی مربیان هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در رشت برگزارشد.
بهگزارش روابط عمومی ادارهکل کانون استان گیلان، این نشست تخصصی همزمان با برگزاری آیین پایانی نمایشگاه فجرانه«از فجر تا هنر»، با حضور فعالان عرصه فرهنگ و هنر، مسئولانف کارشناسان و مربیان مرکز آفرینشهای هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در نگارخانه«آفرینش» این مجموعه فرهنگی در رشت برگزارشد.
هماندیشی و بهرهگیری از دیدگاههای صاحبنظران این عرصه در جهت کمیتوکیفیت بخشی به فعالیتهای هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و همچنین، تجلیل از مربیان صاحباثر در نمایشگاه «از فجر تا هنر»، از اهداف برگزاری این نشست تخصصی بهشمارمیرفت.
فعالیتهای کانون، بستری برای تربیت نسل آگاه و هنرمند
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان هم از حاضران بود و صحبتهای خود در این نشست را با قدردانی از تلاشهای همکاران برای ارایه آثار فاخر و برپایی نمایشگاه دستآوردهای مربیان هنری در عرصه هنرهای تجسمی آغازکرد.
سجادکوچکنژاد همچنین، حضور و همراهی فعالان عرصه هنر، مخاطبان و خانوادهها را ارزشمند دانست و افزود: برپایی نمایشگاه «از فجر تا هنر»، به برنامههای فجرانه کانون گیلان و کمیته کودک و نوجوان ستاد بزرگداشت دهه فجر استان، رنگ و بوی خاص بخشید و زمینه ارتقای سطح فعالیتهای هنری را فراهمکرد.
وی همچنین، استقبال مخاطبان و بازخودهای مثبت در ارتباط با برپایی نمایشگاه را یادآورشد و این مهم را بیانگر ظرفیتهای گسترده کانون، بسترهای موجود برای گسترش فعالیتها و نقطه آغازی بر عرضه آثار هنری مربیان کانون پرورش فکری استان در خارج از این مجموعه ارزیابیکرد.
کوچکنژاد درهمینزمینه به زیرساختهای مناسب سختافزاری و نرمافزاری کانون پرورش فکری اشارهداشت و با خاطرنشانکردن توانمندی مربیان و پیشینه روشن کانون اظهارکرد: این ظرفیتها و نگارخانه با کیفیت این مجموعه میتواند در تربیت هدفمند مخاطبانی آگاه و هنرمند مورد استفاده قرارگیرد.
معاون فرهنگی کانون استان گیلان در پایان به معرفی میهمان برنامهپرداخت و از همراهی حاضران در این نشست قدردانیکرد.
گزیدهکاری و کیفیتبخشی به آثار در اولویتباشد
خلیل حبیبزاده، از اساتید هنر خوشنویسی کشور و استان هم از حاضران در این نشست بود و درباره اهمیت هنر و رسالت هنرمند برای مخاطبان صحبتکرد.
این مربی خوشنام و با سابقه کانون پرورش فکری استان گیلان در همین ارتباط، «خَلق و خودسازی» را لازمه فعالیت در عرصه هنر قلمدادکرد و با بیاناینکه هنر، جلوهی زیبایی است، تصریحکرد: لطافت و ظرافت، شاخصه هنرمند و آثار فاخر هنری محسوبمیشود و برای گامبرداشتن در این عرصه و ارایه آثاری وزین و ماندگار، لازم است به تقویت همزمان جنبههای مثبت شخصیتی و بهروزرسانی دانستهها توجه ویژه داشتهباشیم.
حبیبزاده همچنین، از ضرورت کیفیتبخشی به آثار و پرهیز از تکرار سخنگفت و تصریحکرد: گزیدهکاری و کیفیتبخشی به کار، لازمه دوام و قوام هنرمند و اثر هنری محسوبمیشود و افزونبراین، راهبری مناسب هنرجویان نیز در اولویت قراردارد.
این فعال عرصه هنر درهمینحال، نگاهی نیز به وجه اقتصادی فعالیتهای هنری داشت و بر لزوم توجه همزمان به این مهم و صیانت از جایگاه هنرمند و ارزشهای هنری تاکیدکرد.
هنر، نقطه آرامش است!
دیگر میهمان برنامه هم با ابراز خرسندی از حضور در جمع مسئولان و همکاران هنرمند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان، بر لزوم تعلق خاطر به پیشرفت و پیگیری روند رو به رشد تاکیدداشت و با بیاناینکه هنرمند باید به اندکداشتهها اکتفانکند، گفت: ضرورتدارد برای توسعه همهجانبه در عرصه هنر و اقتصاد تلاشکنیم.
سهیل لطفی افزود: لازماست در فراز و فرودهای عرصه هنر، به معیشت هم توجه ویژه داشتهباشیم و از این گذر، با فراگیری هرچه بهتر قانونهای زندگی، شکستن هنرمندانه حصارهای محدودیت و درسایه تاثیرگذاری اجتماعی، نقش موثری ایفاکنیم.
وی درعینحال، روشنکردن چراغ، پیشروی دیگران را خمس و زکات فعالیت در عرصه هنر دانست و پرورش استعدادهای هنرجویان را ارزشمند خواند.
این هنرمند خوشنویس اضافهکرد: هنر، نقطه آرامش انسانها است و برای رسیدن به این نقطه، بایستی ضمن فراهمسازی بسترهای مناسب برای رسیدن به این هدف، زمینه دستیابی دیگران به این مهم را فراهمکنیم.
اشاره به پیشینه غنی هنری کشور به ویژه در عرصه هنر خوشنویسی، ازدیگر مواردی بود که در سخنانسهیل لطفی موردتوجه قرارگرفت و وی برهمین اساس نیز حمایت حداکثری از هنر و هنرمندان ایرانی را خواستارشد.
ادامهبخش این نشست که روز سهشنبه، ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ در نگارخانه آفرینش ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان گیلان در رشت صورتگرفت، بازدید از آثار هنرمندان کانونی و تجلیل از دستاندرکاران برپایی نمایشگاه «از فجر تا هنر» بود.